Even voorstellen

Over ons

Introductie

Creatieve plaatjesdenkers
met een passie voor oplossingen

Wij visualiseren uw boodschap, producten of doel om mensen te bereiken, te overtuigen, tot actie over te laten gaan. Dit is wat we doen, waar we goed in zijn, waar we gepassioneerd over zijn.

The sky is the limit.

Alles is mogelijk en niets is onmogelijk. U wenst, wij overleggen en voeren uit. Hoe fijn is dat?

Kwaliteit ten top.

Elke opdracht die wij aannemen, zal met trots opgeleverd worden. 100%, beter zouden wij niet kunnen.

Direct klantcontact.

Een vaste contactpersoon tijdens het gehele project en daarna: een kernwaarde binnen dit bedrijf.

Dev Design houdt zich bezig met het ‘gezicht’ van bedrijven en organisaties. Dit doet Dev Design op drie vlakken: het ontwerpen en ontwikkelen van websites, webshops en andere online platformen, het ontwerpen van logo’s en huisstijl en als laatste het ontwerpen en leveren van product- en promotiedrukwerk.

Bent u niet meer tevreden met uw huidige huisstijl of website, dan denken wij graag mee over aanpassingen of een nieuw ontwerp.

Tijdens het traject vindt regelmatig overleg plaats met u als klant. Wij zorgen voor voldoende varianten en maken samen met u de meest passende keuze voor het ontwerp. Dev Design komt met oplossingen en adviezen, maar u bent de eindbeslisser.

U kunt zich als bedrijf of organisatie concentreren op uw eigen activiteiten; wij zorgen dat u zich professioneel presenteert, zowel online als via drukwerk.

Een jong en creatief bedrijf. We worden blij van het vertalen van de boodschap van onze klanten.

Voor ons is klantcontact een kernwaarde. Graag maken wij nader kennis. Twijfel niet, neem contact op! Via telefoon, mail, whatsapp of kom langs. We spreken u graag.

Waarom Dev Design? Wat dacht u van goed werkende oplossingen die minder kosten, innovatief zijn en klaar zijn voor de toekomst. Door gebruik te maken van de laatste technieken en trends kunnen wij verfrissende ontwerpen aanbieden waarbij wij out of the box denken. Als jong bedrijf zijn wij opgegroeid met de nieuwe media en het digitale tijdperk. Wij weten waar we over praten en kennen de slimme oplossingen, waarvan u profiteert: vaak zijn wij goedkoper dan onze concurrentie. Benieuwd hoe dit precies zit? Neem contact op, we leggen dit graag uit.

Klanten

voor wie wij mochten werken